Halloweenkläder – Kostymer & dräkter till Halloween

Tips för köpare av Halloweenkostymer
Halloween är en ursprungligen amerikansk högtid, som dock i allt större utsträckning börjat firas även i Sverige, vilket gör att allt fler anordnar och går på olika Halloweenfester. När man går på Halloweenfest är det tradition att man klär ut sig. Gärna till något läskigt, eftersom Halloween som högtid är lite läskig i sig, men det är inget måste. Istället kan man i de flesta fall, om Halloweenfesten man ska på inte har något särskilt tema, klä ut sig till vad som helst.

Halloweenkläder för barn

SPÖKLIKT
halloween spöke
 • Halloweenkostymer till barn
 • Vill ditt barn ha något lagom skrämmande så hittar du kostymerna här. Klä ut sig till spöke, moster, häxa eller trollkarl.
 • Beställ online:
COOL & SÖT
halloween pumpa klänning
 • Halloweenkläder för barn
 • Mängder av Halloweenkläder för barn. Här hittar du dräkten som passar bra till Halloweenfesten.
 • Beställ online:

Halloweenkläder för vuxna

ELEGANT
halloweenkostym dam
 • Halloweenkostymer
 • Stor sortering av halloweenkostymer till både män och kvinnor. Häxkostymer, trollkarlar, zombiekostymer och skelett.
 • Beställ online:
SKRÄMMANDE
halloweenkostym jokern
 • Halloweenkläder
 • Halloweenkläder som kan framkalla både skräck och skratt. Ett brett utbud av halloween-dräkter till maskeraden.
 • Beställ online:

Det som många dock tycker är svårast i samband med att man blir bjuden på en Halloweenfest är att veta vad man ska klä ut sig till. Därför har vi här samlat en del bra råd och tips kring just Halloweenkostymer och att skaffa dem:

Leta efter Halloweenkostymer på Internet

Genom att köpa en Halloweenkostym från Halloweens hemland USA kan du nämligen få tag på något riktigt unikt och roligt, som garanterat ingen annan på festen har. De flesta av oss reser ju dock inte till USA så ofta. Men många amerikanska nätbutiker även levererar Halloweenkostymer till Sverige om man vill det. Så ta en titt framför allt på amerikanska nätbutiker eller den amerikanska motsvarigheten till auktionssajten Tradera: Ebay, och se vad du kan hitta där.

Halloweenkostymer

Om du dock tycker att det känns ovant eller svårt att beställa från utländska nätbutiker, finns det dock några svenska nätbutiker som säljer Halloweenkostymer också. Så ta i så fall en titt på dem istället, men räkna med att sortimentet är något mindre.

Försök tillverka en Halloweenkostym själv

Detta är ett bra alternativ för den som är händig och gillar att pyssla. På nätet hittar du nämligen även mängder med guider till att tillverka din egen Halloweenkostym om det kan vara ett alternativ.

Hyr Halloweenkostymer

I takt med att allt fler börjar intressera sig för både Halloween och andra maskerader i Sverige, har nämligen flera företag som hyr ut både Halloweenkostymer och andra maskeraddräkter öppnats upp. Att hyra en Halloweenkostym blir förstås både billigare och smidigare än att köpa eller tillverka en själv, och fördelen är då att du inte heller behöver ha en gammal kostym liggande hemma, utan kan byta kostym från år till år, eller mellan olika fester om du vill det. Dessa uthyrningsföretag finns främst i storstäderna, och hittas med hjälp av sökmotorer eller din lokala telefonkatalog för orten där du bor.